Hold dit næste møde eller konference hos Selected Car Group

Scroll

Møde og konference i unikke omgivelser

Selected Car Groups nyrenoverede bygninger i Silkeborg er ikke alene hjemsted for hundredvis af luksusbiler og sportsvogne. De 12.000 kvadratmeter rummer også en eksklusiv konferencefløj, med alt hvad du kunne ske at få brug for til dit næste firmaarrangement

Konferencefløjen

Vores rummelige konferencefløj er fleksibelt indrettet, så vi nemt kan imødekomme dit behov. De store lokaler har højt til loftet, og huser nemt dine større arrangementer og dagseminarer for op til 100 personer, og vores bar- og lounge-område er den perfekte ramme om dine mere intime møder og workshops, for blot en håndfuld gæster.

3 timers-kaffemøde

Fra 349 kr. pr. person inkl moms.

Inkl. Kaffe, the, vand og sødt.

Heldagsmøde fra 9:00-16:00

Fra 649 kr. pr. person inkl. moms

Inkl. forplejning.

Øvrige faciliteter
  • Matchpadel
  • Rundvisning i en af Europas fineste bilsamlinger
  • Institut Thomey
  • Spa og Welness

Øvrige faciliteter

Nyd et slag padel i MATCH PADEL; et af Danmarks bedste padelcentre, med indbydende bad- og omklædningsfaciliteter, 10 meter til loftet og 7 doublebaner fra Adidas, der alle er belagt med det officielle Mondo World Padel Tour underlag.

Få sved på panden i INSTITUT THOMEY; et af nordens førende fitness-koncepter; med state-of-the-art udstyr og maskiner, og en evidensbaseret tilgang til træning og kropsbehandlinger.

Og få så pulsen ned igen, i Selected Car Groups egen SPA & WELLNESS-afdeling, der byder på en opvarmet, udendørs swimmingpool, koldtvandsbassin og sauna.

Læs mere om vores konferencefaciliteter herunder: